El projecte “Catalans a Tòquio” conclou amb èxit / per Gerard Esteva

Contingut:

El passat mes de juny la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) va estrenar “Catalans a Tòquio“, un lloc web i una sèrie de continguts específics per a xarxes socials per tal d’acompanyar l’esport català cap als Jocs Olímpics i Paralímpics celebrats aquest estiu al Japó.

Durant els darrers mesos “Catalans a Tòquio” ha ofert notícies d’actualitat, entrevistes a esportistes olímpics i paralímpics, consells d’experts a càrrec d’ex esportistes i referents de les federacions esportives catalanes, fitxes de tots els participants del nostre país i un extens seguiment en directe de les dues cites esportives més esperades dels darrers anys.

Més enllà del balanç esportiu, la UFEC vol agrair públicament la predisposició de totes les persones i entitats que han fet possible aquest projecte, començant pels esportistes, protagonistes indiscutibles de la cita que han sabut trobar el temps necessari per atendre consultes i peticions d’entrevistes malgrat viure un dels moments més intensos i rellevants de la seva trajectòria esportiva. “Catalans a Tòquio” no hauria sigut possible sense la col·laboració de les federacions esportives, que han aportat informació pròpia i coneixement de causa a través dels seus experts.

Durant els darrers mesos “Catalans a Tòquio” ha sigut una web de referència per seguir al detall la participació de més de 120 esportistes catalans als Jocs i des de la UFEC volem agrair tota la gent que ha consultat els seus continguts, des de mitjans de comunicació d’abast local, comarcal i nacional fins a aficionats a l’esport amb ganes de no perdre’s cap detall dels Jocs.

La UFEC també vol donar l’enhorabona a tots els esportistes que han aconseguit pujar al podi de Tòquio i als que han tornat del Japó amb un diploma, un èxit compartit amb el teixit de clubs i federacions esportives de Catalunya i d’institucions claus per a l’alt rendiment com el CAR de Sant Cugat del Vallès.

Gerard Esteva i Viladecans

President UFEC

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Deixa un comentari

Relacionats

Jocs Paralímpics

Resum Jocs Paralímpics – 5 de setembre

Aquest cap de setmana han entrat en escena els següents catalans i catalanes: Atletisme Prova: Marató T12 Catalans: Mari Carmen Paredes i Lorenzo Sánchez (guia)

Jocs Paralímpics

Prèvia Jocs Paralímpics – 5 de setembre

Aquest cap de setmana entren en escena els següents catalans i catalanes: Atletisme Hora: 23:50 (Hora Catalana) Prova: Marató T12 Catalans: Mari Carmen Paredes i