Juan Romeu

Gerent esportiu de la Federació Catalana de Golf

Contingut:

Quins factors són claus per què Adri Arnaus assoleixi un bon resultat als Jocs?

El golf és un esport on el rendiment de l’esportista pot variar d’un dia a un altre. Hi ha factors externs que afecten el rendiment, com la meteorologia o el propi camp, pel que els jugadors que millor s’adaptin al camp tindran un avantatge sobre la resta. L’experiència en uns Jocs Olímpics és mínima, molts pocs atletes que van competir a Rio repetiran a Tòquio, però en general tots els que hi seran tenen una llarga trajectòria en grans tornejos, fet que els afavorirà en el moment en què es decideixin les medalles. Molts d’ells arriben en un bon estat de forma, encara que no asseguri al 100% el resultat o el rendiment desitjat, ja que hi ha rivals molt potents – hi jugaran 6 dels classificats al Top-10 del rànquing mundial – i per tant, es pot dir que són aquests els favorits al podi. A dia d’avui, el golf té molts jugadors capaços de guanyar grans tornejos, i malgrat que l’Adri Arnaus es pot incloure en aquest grup, no ho tindrà fàcil.

Quins són els principals obstacles/riscos que ha de tenir presents?

Serà important fer una bona preparació, entrenar el camp per a tenir un bon coneixement del mateix i poder definir una estratègia per a seguir cada dia. Un obstacle serà el “jetlag” encara que els jugadors professionals d’avui en dia estan acostumats a viatjar, i la seva adaptació hauria de ser relativament ràpida.

Quines aspiracions reals té Arnaus als Jocs?

Abans de començar el torneig, estic convençut que l’ Adri aspira a guanyar i tornar amb una medalla. Les seves opcions reals es veuran una vegada jugades les 3 primeres jornades i faltant encara els últims 18 forats (així és en tots els tornejos). L’Adri és un jugador que gaudeix de reptes d’aquest calibre, i no dubtem que estarà preparat per a afrontar aquests jocs amb una actitud positiva.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Deixa un comentari

Relacionats

Josep Codinach

Quins factors són claus per què Jofre Cullell assoleixi un bon resultat als Jocs? Aquesta és la seva primera experiència olímpica, i per tant, cal

Francesc Godoy

Quins factors són claus per què Anna Godoy assoleixi un bon resultat als Jocs? És essencial que es trobi bé i faci una bona cursa.

Marta Vilajosana

Quins factors són claus per què Sergio Garrote, Israel Rider i Christian Venge assoleixin un bon resultat als Jocs? Sens dubte, la motivació i els