RESUM DE L’ACTUACIÓ CATALANA – 30 DE JULIOL

Contingut:

Aquesta ha sigut l’actuació de la representació catalana el divendres 30:

Golf:

Prova: 2ª Ronda Individual Masculí

Català: Adri Arnaus. Suspesa la 2ª ronda per tempesta. Represa la competició, Arnaus s’ha posicionat en 15ª posició de la Classificació General.

Hoquei Herba:

Partit: Austràlia 1-1 Espanya (5ª Jornada del Grup A)

Catalans: Cortés, Delàs, Oliva, Romeu, Sallés, Alegre, Ruiz, Piera, Lleonart, Quemada i Boltó. Gràcies a un gol de Pau Quemada, la selecció de Fred Soyez passa a quarts de finals després d’empatar (1-1) contra Austràlia en la 5ª Jornada, que ha començat amb una hora de retard per tempesta. L’equip espanyol necessitava puntuar (empat o victòria) per a superar la fase de grups i no dependre del resultat d’Argentina – Nova Zelanda.

Vela:

Prova: 470 Masculí – 5ª i 6ª Regata.

Català: Jordi Xammar. La parella Xammar – Rodríguez es col·loca 4ª en la general després d’un 14è i un 1r lloc a les regates del dia d’avui.

Prova: Làser Radial Femení – 9ª i 10ª Regata.

Catalana: Cristina Pujol. La regatista ol finalitza la seva participació a Tòquio en quedar 20ª i 4ª a les regates d’avui. Ha acabat 23ª de la general (179 p.), i no passa a la medal race.

Prova: 470 Femení -5ª i 6ª Regata.

Catalana: Sílvia Mas. El binomi Mas – Cantero acaba en la 15ª posició a les dues regates d’avui i se situa 12è en la classificació general, amb 48 punts.

Handbol

Partit: França 36-31 Espanya (Jornada 4 del Grup A)

Catalans: Aleix Gómez (5), Ferran Solé (3), Adrià Figueras (2) i Antonio Garcia (4). Espanya cau davant França per 36-31 en la quarta jornada d’handbol masculí. La selecció de Jordi Ribera, que avui ha encaixat la seva primera derrota de la competició, ja ha arribat al descans amb una diferència de sis gols, la mateixa amb la que ha acabat el partit. La propera trobada serà contra Argentina, l’última de la fase preliminar.

Atletisme

Prova: 4x400m. Mixte – Ronda 1

Catalans: Bernat Erta i Sara Gallego. 4ª posició per Bernat Erta i Sara Gallego a la seva sèrie batent el rècord estatal (3:13.42) i passen a la FINAL.

Waterpolo

Partit: Espanya 15-9 Austràlia (4ª Jornada del Grup A)

Catalanes: Bach, A.Espar, C.Espar, Ester, Forca, Garcia, González, Leitón, Ortiz, Ruiz i Tarragó. Triomf de l’equip nacional femení (15-9) contra Austràlia. Amb aquesta victòria es col·loquen en primera posició del grup empatades a punts amb les australianes però amb un partit més.

Natació:

Prova: 200m. esquena (Semifinals).

Catalana: Àfrica Zamorano. La barcelonina ha finalitzat setena en la seva semifinal, amb un temps de 2:10.42 , i no ha pogut passar a la final.

Prova: 4x100m. estils Femení – Sèrie 1

Catalanes: Àfrica Zamorano, Jessica Vall i Mireia Belmonte. Les tres catalanes queden eliminades de la prova després d’acabar en 8ª posició (4:04.14).

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Deixa un comentari

Relacionats

Jocs Paralímpics

Resum Jocs Paralímpics – 5 de setembre

Aquest cap de setmana han entrat en escena els següents catalans i catalanes: Atletisme Prova: Marató T12 Catalans: Mari Carmen Paredes i Lorenzo Sánchez (guia)