Resum Jocs Paralímpics – 3 de setembre

Contingut:

Aquest divendres han entrat en escena els següents catalans i catalanes:

Natació

Prova: 50m. Esquena S4 – 1ª RONDA (LA FINAL A LES 11:24)

Català: Miguel Luque

Resultat: El paretà ha sigut el sisè nedador més ràpid de la seva sèrie amb un temps de 49.57 i no ha accedit a la final.

Prova: 4×100 estils 34 punts

Català: Óscar Salguero

Resultat: El sabadellenc ha participat al relleu fent el sector de braça amb un equip que finalment s’ha hagut de conformar amb la quarta posició 4:15.84. Nou diploma per al vallesà en la darrera competició a la piscina.

Bàsquet

Partit: Espanya – Estats Units (SEMIFINALS)

Catalans: Jordi Ruiz i Òscar Onrúbia

Resultat: La selecció espanyola ha cedit novament davant la seva bèstia negra i ha perdut per 52 a 66 en un partit que els nord-americans han deixat vist per sentència al segon quart. Jordi Ruiz ha sigut el motor ofensiu amb 14 punts i Óscar Onrúbia ha jugat el darrer quart anotant dos punts. Diumenge a la matinada lluitaran per penjar-se la medalla de bronze.

Ciclisme

Prova: Cursa ciclista en ruta (B)

Català: Christian Venge

Resultat: El tàndem format pel veterà ciclista català i Noel Martín ha competit per darrera vegada a Tòquio 2020 en una cursa marcada pels problemes mecànics inicials, que els ha obligat a anar a contracorrent. Durant bona part de la prova han format part del grup de quatre tàndems que lluitaven per la medalla de plata, però en el tram final una acceleració dels holandesos i una altra dels francesos els ha deixat finalment en quarta posició, a un minut i onze segons del bronze. Diploma paralímpic.

Comparteix l'article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Deixa un comentari

Relacionats

Jocs Paralímpics

Resum Jocs Paralímpics – 5 de setembre

Aquest cap de setmana han entrat en escena els següents catalans i catalanes: Atletisme Prova: Marató T12 Catalans: Mari Carmen Paredes i Lorenzo Sánchez (guia)